Πώληση Κτήριο , Mindelo, São Vicente, Πράσινο Ακρωτήριο, Rua Dr Nunes de Oliveira

Πώληση - Cod. 36987

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 640 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες του κέντρου της πόλης σε μια από τις παλιές αποικιακές γειτονιές του Mindelo. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο παλιό αποικιακό κέντρο και τα καλύτερα σούπερ μάρκετ και δυνατότητες αγορών στην πόλη.

Δεν αισθάνεστε ψώνια επειδή ο ήλιος λάμπει, πάλι; Απλά βγείτε από την μπροστινή πόρτα, αρπάξτε ένα ταξί και μέσα σε 5 λεπτά βρίσκεστε στην παραλία Praia da Laginha, τη δημοφιλή παραλία της πόλης του Mindelo. Φυσικά μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να κάνετε την εύκολη βόλτα 15 λεπτών στην πόλη σε αυτή την όμορφη παραλία και είναι μπαρ και εστιατόρια νυχτερινής διασκέδασης.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάρετε το 6 λεπτό με τα πόδια στο λιμάνι του Mindelo, όπου θα βρείτε τη μοναδική μαρίνα στη Δυτική Αφρική. Για κάποιο περίεργο λόγο, η μαρίνα προσελκύει ναύτες και εκείνους που θα βρείτε πολλά. Ειδικά το χειμώνα, πολλοί επισκέπτονται το Mindelo, κάνοντας τις τελικές προετοιμασίες τους πριν περάσουν τον Ατλαντικό. Γύρω από το λιμάνι θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και χώρους ζωντανής μουσικής στην πόλη.

Αρκετά για το περιβάλλον και πίσω στην ιδιοκτησία. Το κτίριο που έχει υποβαθμιστεί έχει δει καλύτερες μέρες, αλλά όποιος μπορεί να κοιτάξει πέρα, πέρα ​​από όλα τα ερείπια θα δει τις δυνατότητές του. Αυτό το μεγάλο κτίριο διαθέτει πέντε δωμάτια, ένα υπόγειο, τρία δωμάτια με μπαλκόνι και δύο δωμάτια με βεράντα. Καλύπτει συνολικά 640 τετραγωνικά μέτρα. Το ακίνητο είναι άδειο, διαθέσιμο άμεσα, αλλά πρέπει να ανακαινιστεί πλήρως από το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Αν ψάχνετε για μια φτηνή και κεντρική ιδιοκτησία στο κέντρο της πόλης του Μιντέλο, και η προοπτική μιας σωστής ανακαίνισης δεν σας φοβίζει, αυτό ίσως να είναι το τέλειο ακίνητο για να μετατραπεί σε κάτι ωραίο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB