Πώληση Ξενοδοχείο, Vila do Maio, Maio, Πράσινο Ακρωτήριο, avenida amilcar cabral

Πώληση - Cod. 40866

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 3

Πωλούνται χώροι και δραστηριότητα: Καλαίσθητος ξενώνας ξενοδοχείου, πολύ επιτυχημένος από τα εγκαίνια. Εξαιρετική τοποθεσία με θέα στον ωκεανό, εκπληκτική θέα, στην καρδιά όλων, δεν χρειάζεται αυτοκίνητο για τους πελάτες: εστιατόρια, καταστήματα, υπηρεσίες ... όλα διαθέσιμα.
• 9 δωμάτια όλα άριστα εξοπλισμένα
o 6 δίκλινα υπνοδωμάτια
o 1 διπλό μονόκλινο δωμάτιο
o 2 σουίτες με θέα στον ωκεανό και την όμορφη παραλία του Vila do porto inglês,
• 1 ρεσεψιόν / σαλόνι
• 1 τραπεζαρία για 12 άτομα
• 1 πλυντήριο
Σήμερα λειτουργεί ως τραπέζι d'hôtes για ευχάριστα δείπνα με τη δυνατότητα μετατροπής του κτηματομεσιτικού γραφείου σε εστιατόριο που μου έχει προταθεί πολλές φορές από διάφορους επαγγελματίες
Δυνατότητα αύξησης των τιμών χωρίς ανησυχία λόγω της ανάπτυξης των νησιών και του ανταγωνισμού.
Εμπορικός χώρος 40μ² για να χρησιμοποιηθεί ως αναμνηστικό
Ο κατασκευαστικός σχεδιασμός επιτρέπει στα δάπεδα να χωρίζονται ανεξάρτητα, καθώς και το πρακτορείο και τον εμπορικό χώρο (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.). Ένα σπίτι σχεδιασμένο να είναι αρθρωτό.
Ηλιακός θερμοσίφωνας, συνδεδεμένος με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ και τρέχοντα δίκτυα 2021, δυνατότητα οπτικών ινών.
Έχω δημιουργήσει όλα τα υλικά και τον εξοπλισμό για να μπορέσω να αναπτύξω τις βοηθητικές δραστηριότητες που λείπουν στο νησί και μου ζητούν διάφοροι συνεργάτες: λευκό δείπνο, αμμουδιά στην παραλία, μήνα του μέλιτος, εκδρομή ... Όλος ο εξοπλισμός υποδοχής είναι διαθέσιμος.
Πολύ βραχυπρόθεσμες προοπτικές: επί του παρόντος κατασκευή του νέου λιμανιού με έως τον Ιούνιο του 2022 γρήγορες μετακινήσεις μεταξύ Praia και Maio (45 λεπτά), υπογραφή στις 12/14/2020 του έργου μικρής Αφρικής για την κατασκευή 3.000 κλινών από ισπανικό όμιλο συμπεριλαμβανομένου ιδίως ενός δεύτερου λιμένα και ενός διεθνούς αεροδρομίου. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του Casa Evora όχι μόνο για τους τουρίστες, αλλά και για τις επιχειρήσεις.
Υπό την αιγίδα της UNESCO Maio έγινε τον Οκτώβριο του 2020 ένα παγκόσμιο αποθεματικό βιόσφαιρας που το καθιστά ένα νησί με κορυφαίο τουριστικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη κερδοφόρου οικοτουρισμού.
Πολύ χαμηλό φόρο, θα «δουλεύετε» στον ήλιο με τα πόδια σας στο νερό για εσάς!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB