Πώληση Γκαρσονιέρα, Vila do Maio, Maio, Πράσινο Ακρωτήριο, Residencia INES

Πώληση - Cod. 28702

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 62 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Ο ιδιωτικός ιδιοκτήτης πωλείs s° 2 διαμερίσματα 2 δωματίων (master υπνοδωμάτιο, μπάνιο, ανοιχτό χώρο με κουζίνα, σαλόνι και καναπέ-κρεβάτι.) Τα διαμερίσματα είναι ήδη μισθωμένα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους ... http: //ilhadomaio.it / Ines /? Lang = en

ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Ισόγειο με ηλιόλουστο αίθριο 12μ. Και κήπο με καλοκαιρινό κήπο. Δύο δωμάτια με πολύ ωραίο μπάνιο. Επιπλωμένο. Σχεδόν νέος!

ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: πρώτος όροφος με ηλιόλουστο μπαλκόνι 12μ. Δύο δωμάτια με πολύ ωραίο μπάνιο. Επιπλωμένο. Σχεδόν νέος!

Πισίνα διαθέσιμη.

Το Residencia INES είναι μια πολύ όμορφη και ήσυχη διαμονή: 2 'με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο, 5' με τα πόδια από το σούπερ μάρκετ, τα παντοπωλεία, τις υπηρεσίες, 5 'με τα πόδια από το φυσικό πάρκο σαλιγκαριών και την καταπληκτική παραλία με λευκή άμμο 32χλμ. Θέση με πολύ καλά κατασκευασμένα διαμερίσματα.

Είναι μια τέλεια τοποθεσία διακοπών σε κάθε μήνα του έτους (χάρη στο τροπικό κλίμα 28-30 βαθμούς κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους) καλύτερα κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής χειμερινής περιόδου (από Σεπτέμβριο έως Φεβρουάριο). Στο Μάιο δεν υπάρχουν προβλήματα με τους κατοίκους της περιοχής, γι 'αυτό είναι ασφαλές και φιλοξενημένο και για οικογένειες με παιδιά (όπως εμείς). Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια και μπαρ σε απόσταση περίπου 5-10 'με τα πόδια, όπου μπορείτε να φάτε ωκεάνια ψάρια, λαχανικά, ρύζι, ζυμαρικά, κάθε είδους κουζίνα! Ξεκινώντας από 5 έως 15 eu (!) Για τους ανθρώπους. Απολαύστε το κρυστάλλινο νερό, την πανέμορφη παραλία γύρω από αυτό το καταπληκτικό νησί και τη φιλοξενία των κατοίκων του Cabo Verde και το χαμόγελο!

Ένα από τα καλύτερα μέρη όπου περάσαμε τις διακοπές μας με τους φίλους και τα παιδιά μας, όλοι μαζί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

PS: Ισόγειο διαμέρισμα - EUR 55.000 (70mq) - Διαμέρισμα πρώτου ορόφου EUR 52500 (62mq) - Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB