Πώληση Γκαρσονιέρα, Santa Maria, Sal, Πράσινο Ακρωτήριο, Melia Dunas Beach Resort & Spa

Πώληση - Cod. 37683

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 78.960 m²
  • Αριθμός δωματίων: 38
  • Όροφος: 1

Σχετικά με την ιδιοκτησία. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο νησί του Πράσινου Ακρωτηρίου, νότια των Καναρίων Νήσων, περίπου 500 χλμ. Από την ακτή της Σενεγάλης και 5,5 ώρες από το Λονδίνο. Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι μια δημοκρατική και ανεξάρτητη χώρα από το 1975, όπου η μέση ετήσια θερμοκρασία αέρα είναι περίπου +25 - +28 μοίρες. Η χώρα έχει τροπικό κλίμα και δεν υπάρχουν τυφώνες, σεισμοί και 112 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα. Σήμερα, η χώρα έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής ως τουριστικός προορισμός, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το κρύο το χειμώνα. Ο τουρισμός στη χώρα αποτελεί πηγή γκλέϊλ και η ανάπτυξή του προωθεί κάθε χρόνο την ανάπτυξη της χώρας. Επί του παρόντος, η αύξηση των τουριστών από το 2000 είναι 115%.

Το ακίνητο βρίσκεται στο νησί Πράσινο Ακρωτήριο, Sal, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη εισροή τουριστών. Η τοποθεσία του ακινήτου βρίσκεται στο έδαφος του θέρετρου 5 * (Melia Dunas Beach Resort & Spa), το οποίο πωλείται ως ιδιωτικό σπίτι ή επενδυτικό αντικείμενο. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία σε μια από τις ομορφότερες παραλίες (Ponta Preta) με καθαρό ωκεανό νερό - με νέα έπιπλα, υδραυλικά και μοντέρνο σχεδιασμό. Το ακίνητο διαθέτει βεράντα (14,25m2) και κήπο (17,45m2). Πηγαίνοντας στον εαυτό σας με έναν πράκτορα στη χώρα, όπου θα περάσετε 4 ημέρες κοιτάζοντας όχι μόνο τα διαμερίσματα αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσετε τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας - https://www.capeverdemaria-ross.com

Το MELIA Dunas Beach Resort & Spa είναι σε θέση να συνδυάσει όλα τα απαραίτητα κριτήρια για να δημιουργήσει άριστο μακροπρόθεσμο εισόδημα.

Τοποθεσία: Οι αμμόλοφοι βρίσκονται στην ακτή του ωκεανού και σε μια από τις πιο ελκυστικές χώρες με ακίνητα.

Ανάπτυξη: Ο τουρισμός στο Πράσινο Ακρωτήριο είναι ευημερούσα, όπου η ζήτηση υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά. Αυτή η τάση αναμένεται να αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον.

Ευκαιρίες: Το Dunas Beach Resort & Spa είναι κάτι περισσότερο από ένα θέρετρο, είναι ένας τουριστικός προορισμός από μόνο του! Υπάρχουν τάξεις παγκόσμιας κλάσης, όπως ποικίλα εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ, σπα και ό, τι περιμένετε από τα κορυφαία παραλιακά θέρετρα.

Αξιοπιστία: Ένα έργο της ομάδας Resort. Μια εταιρεία με αποδεδειγμένα επιτεύγματα, οικονομική σταθερότητα και στρατηγικούς εταίρους παγκόσμιας κλάσης.

Εμπειρία: Κανένας άλλος χειριστής ξενοδοχείων δεν είναι πιο έμπειρος, απαιτητικός ή πιο κατάλληλος για να επιτύχει εμπορική επιτυχία από ό, τι η Melia Hotels International, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή ομάδα στον κόσμο.

Προστασία: Υπάρχει αυστηρή νομοθεσία για την προστασία των νήσων του Πράσινου Ακρωτηρίου από την «υπερβολική ανάπτυξη» και την υπερπροσφορά.

Έσοδα από επενδύσεις: Οι επενδυτές επωφελούνται από μακροπρόθεσμα έσοδα από μίσθωση και αύξηση κεφαλαίου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB